Heslo ze slovníku pojmů

Elektronický bidet

Elektronický bidet je součást vybavení každé moderní koupelny a slouží pro očištění intimních partií po vykonání potřeby. Nejčastěji se pod pojmem elektronický bidet má na mysli tzv. sprchová toaleta (či sprchovací WC), nicméně někdy je toto spojení používáno i pro (elektronická) bidetová sedátka. Na webu Bidety.cz se kloníme k první z uvedených možností.

Elektronické bidety, jejichž zástupcem je například Grohe Sensia Arena, jsou ze všech typů bidetů nejpokročilejší, disponují nevětším množstvím funkcí a nabízejí nejvyšší míru komfortu.

Grohe Sensia Arena je nejlepší bidet, který si můžete pořídit

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější bidety? Dostupné modely pro každého i luxusní hvězdy

Zažil to každý: když si chceme něco koupit, nabídka na trhu bývá velmi široká a vybrat ten správný typ nebo model může být obtížné. Když zařizujete koupelnu, musíte většinou udělat spoustu menších i větších rozhodnutí – od výběru stylu dlaždiček až po značku a sérii umyvadlové baterie. V dnešní době je nedílnou součástí nových i rekonstruovaných koupelen také bidet. A tady pro vás máme skvělou zprávu. S výběrem vám rádi pomůžeme. Pohodlně se posaďte, protože právě začínáme.

Skutečný příběh: Jak bidet vyřešil trápení, které trvalo roky

Moc nás těší zájem, s jakým čtete naše články. Témata se snažíme mixovat tak, aby byla jak zajímavá, tak praktická. Určitě víte, že na webu Bidety.cz máme i vyjádření a doporučení lékařů. Ale až dosud nám v obsahu chyběly také zkušenosti „běžných lidí“. Máme radost, že tímhle článkem se situace mění. Protože obsahuje i některé velmi osobní detaily, autorovo jméno dohodě uvádíme změněné (Jiří M.). Redakce však autora i jeho skutečné jméno zná a potvrzujeme, že nejde o smyšlený text.

Jak moderní bidet ovlivňuje kvalitu každodenního života?

S kým jiným si promluvit o bidetech, než s Ing. Kateřinou Heinclovou, manažerkou nákupního a produktového oddělení SANITINO. V čem bidety mění zavedená pravidla hry, co stojí za jejich neustále rostoucí popularitou a na kolik peněz přijdou?

Bidety.cz jsme osvěžili novým designem i množstvím informací

Téma intimní hygieny je natolik citlivé a osobní, že o něm nemluví ani nejlepší kamarádi. Smyslem webu Bidety.cz je proto přinést vám odpovědi na všechny otázky, na které se stydíte nebo bojíte zeptat.

Hemoroidy: Jak zatočit s nemocí, která trápí polovinu dospělých lidí

Představte si, že jste v místnosti spolu s dalšími 9 lidmi. Podle statistiky 5 z vás trpí hemoroidy. Rozhodně to není žádná vzácnost. Bohužel. Co tuto „civilizační“ nemoc způsobuje, jak se projevuje a jak ji léčit? Přehledně jsme to shrnuli.

O bidetech převážně nevážně

Legrace musí být, i kdyby na chleba nebylo – tak to alespoň tvrdí jedno české rčení (docela se nám líbí). A protože všechny dosud publikované příspěvky se nesly v seriózním duchu, dovolíme si tentokrát malé odlehčení. Podíváme se na bidety z trochu jiné perspektivy. A zjistíme, že za jistých podmínek s nimi může být i docela velká legrace.

Bidet nebo toaletní papír? Konečně objektivní srovnání

Intimní hygiena po použití toalety je velmi osobní věc. Vnímáme ji citlivě, ale zdráháme se o ní mluvit. To však neznamená, že neexistuje. Právě naopak. Nejen z lékařského hlediska je nutné, abychom po vykonání potřeby provedli dostatečné očištění intimních partií. Předejdeme tím různým infekčním onemocněním, ale jde samozřejmě i o pocit čistoty a pohody.

Covid-19 potvrdil, že správná hygiena je opravdu velmi důležitá

Březen 2020 pro většinu z nás znamenal náhlý a výrazný zásah do zaběhnutého způsobu života. V podstatě jako tornádo do Evropy i celého světa vletěl nový koronavirus. Všichni jsme doufali, že se nám nákaza vyhne, ale bohužel ani Česká republika nezůstala ušetřena. Říká se, že každá krize znamená v nějakém smyslu i příležitost. Co to znamená tentokrát?

Jak jsem zhubnul 20 kg za 10 měsíců

Internet je plný „zaručených zázračných návodů“ na hubnutí. Některé z nich slibují téměř okamžité výsledky bez námahy, jiné vyžadují nákupy různých preparátů, a tak bychom mohli pokračovat dál a dál. Jenomže realita pak bývá dramaticky odlišná. Mnohé o tom vypovídá i staré rčení „když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají“. Pojďme se ale společně podívat na skutečný příběh, jehož výsledkem je -20 kg během 10 měsíců. Popsal ho pro nás náš spolupracovník Honza.

O bidetech s lékařkou: ráda bych je viděla například i v porodnicích

Těžko se o tom mluví, ale spousta z nás prožívá na toaletě a po jejím použití těžké chvíle, které mohou doslova i fyzicky bolet. O tom, jak v takových případech pomáhají bidety a v čem vidí jejich přínos, s námi hovořila MUDr. P. Petrtylová.

Pin It on Pinterest